DESPRE NOI

Despre noi

Oferim servicii profesionale de curățare a pernelor din puf și pene la cel mai bun raport calitate/preț de pe piață.

   Din respectul pentru efortul depus de părinții noștri pentru a umple lada cu zestre, și din dorința de a ajuta oamenii să opteze pentru un somn curat, liniștit și odihnitor,  am lansat încă din 2013 proiectul “O pernă curată -un somn sănătos!”,  și am început să cutreierăm țara pentru a prezenta tuturor românilor noua metodă ingenioasă prin care își pot recondiționa pernele primite cadou sau prelucrate chiar de ei.

   Suntem o echipă tânără ce urmăm un scop comun, de a primi zâmbetul, aprecierea și cuvintele frumoase din partea tuturor celor care apelează la serviciul și produsele noastre. Reușim toate acestea datorită implicării 100% și a seriozității prezentate pentru a obține rezultatul dorit de clienții noștri.

   Fiind vorba despre o curățătorie mobilă, în trecut ne-am desfășurat activitatea în majoritatea orașelor din județele: Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Galați, Brăila, Tulcea, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Harghita, Covasna, Prahova, Constanța, Tulcea, Vrancea, Brașov, Cluj, Arad, Timiș,Hunedoara etc.

   Datorită solicitărilor clienților am deschis Magazine Specializate în Lenjerii de Pat, în incinta cărora recondiționăm și perne. Aceste magazine le puteți găsi în Reșița, Constanța, Suceava, etc.

   Obiectivul nostru este de a acoperi în proporție de 100% suprafața României, de aceea am perfecționat serviciul nostru prin implementarea noului proiect de tip T5 prin care economisim timpul dumneavoastră venind la domiciliu.

  Pentru a ne asigura că toate persoanele care apelează la noi beneficiază de un serviciu de calitate oferim certificate de garanție, respectiv calendarul purității, prin care asigurăm oamenii că nu vor întâmpina dificultăți și pentru a le oferi posibilitatea de a-și calcula perioada recomandată de specialiști pentru recondiționare a pernelor, și anume după 6 luni de utilizare.

Procesul de curățare este 100% ecologic și se desfășoară în mai multe etape:

 1. Clientul vine cu pernele vechi la punctul nostru de lucru unde ne spune ce dimensiune dorește să facă, își alege nuanța dosului (dispunem de o gamă variată de nuanțe ) după care ne dă acordul să începem procesul de curățare
 2. Se înlătură dosul vechi iar penele sunt introduse  într-un aparat special, unde:
  • se dezinfectează cu o lampa UV;
  • se aspiră de praf;
  • se înlătură mirosul;
  • se aerisesc;
  • se scarmănă.
 3. În cea de-a treia etapă, penele trec printr-un separator, aici sunt colectate toate gunoaiele din perna.
 4. În ultima etapă, după ce au trecut prin separator, penele sunt transferate direct într-un dos de perna nou ( de calitate germană). Materialul din care este confecționat dosul de pernă este 100% bumbac și este foarte des, astfel încât penele să nu pătrundă prin el. Împreună se stabilește cantitatea de pene dorită în pernă, după care va fi cusută.
 5. Întregul proces de curățare durează între 5-10 minute și se face în prezența clientului.